| Prima zi de scoala | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
GabyEhem Chibi
Mesaje : 44 Puncte : 48 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/08/2012 Varsta : 26
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Mier Aug 08, 2012 3:42 pm | |
| Misa incepe sa mazgaleasca pe caietul de Matematica. -Matematica idioata! -Nici tie nuti place? -Mai speriat! -Pari timida... -Eh? Roderick ii pune mana pe obraz. -C-ce faci! ia mana dupa mine! Misa il plezneste. -Aww...asta a durut T.T | |
|
| |
♥•ďŗè∂м-špırıт•♥。◕‿◕。 Admin
Mesaje : 2636 Puncte : 2762 Reputatie : 5 Data de inscriere : 30/06/2012 Varsta : 25 Localizare : I`m everywhere so find me nowhere...
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Joi Aug 09, 2012 4:03 pm | |
| In clasa lui Sayu se da un test general din toate materiile. Sayu il termina in 10 minute prima din clasa si ii da professoarei foaia. Aceasta incepe sa corecteze. Cand a terminat s`a mirat si i`a spus lui Sayu. -Sayumi, ai copiat cumva? -Ce doamna? Eu nu copiez! -Dar ai facut totul perfect! -Invat mult... -Poti sa mai ramai putin dupa ore? Trebuie sa`ti spun ceva. -Sigur doamna.
Dupa ore ~~~ -Doamna...ce trebuie sa`mi spuneti? -Judecand testul tau perfect..cred ca esti cu un nivel mai mare fatza de ceilalti din clasa. As vrea sa dai un test de clasa a 10a. -Dar doamna...materia de clasa a 10a e usoara. Dati`mi de a 11a... -Bine...am unul in dulap. Spor la lucru. In 10 minute e gata. -Imposibil...e perfect! Cred ca trebuie sa`ti dau unul de a12a. -Nu...vreau sa mai stau prin scoala..nu s`o termin atat de repede. -Dar deja sti materia la perfectie. -Mereu mai sunt lucruri noi de invatat. -Bine...de maine nu mai vi in clasa noastra..te transfer la clasa a11a. Sa ma cauti maine sa afli in ce sala vei invata..abia maine aflu. -Da doamna, multumesc!
| |
|
| |
Zebricorn The God Of Forum
Mesaje : 3014 Puncte : 3145 Reputatie : 33 Data de inscriere : 30/06/2012 Varsta : 25 Localizare : Zebraland
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Joi Aug 09, 2012 4:07 pm | |
| -Ei bine..se pare ca iar avem o colega noua..Sayumi Nodoka *Sayu-chan o.o?* -Buan ziua tuturor sunt Sayumi ^^ incantata de cunostiina | |
|
| |
Mesaje : 2636 Puncte : 2762 Reputatie : 5 Data de inscriere : 30/06/2012 Varsta : 25 Localizare : I`m everywhere so find me nowhere...
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Joi Aug 09, 2012 5:54 pm | |
| -Bun venit in clasa noastra Sayumi, sper sa te integrezi. -O voi face ^^. -Ia loc. Sayu se duce in singurul loc liber de langa o fata. -Buna sunt Keiko Mayumi ! Incantata de cunostinta Sayumi ^^. -Buna! -Cred ca noi doua vom fi cele mai bune prietene! ^^ -Mda... -Iti place basketul? -Oarecum.. -Sunt majoreta...sper ca poti veni la meciul de vineri. -Sigur ^^ voi fi acolo! *E un meci vineri o.o...Marcy de ce nu mi`a spus...* -Keiko-chan? Crezi ca as putea si eu sa fiu o majoreta? -Sigur, daca ai talent la gimnastica, sti sa dansezi si cunosti pe cineva care sa te bage. -Cunosc doua fete..tu si Marcy. -Te voi ajuta ^^. -Mersi mult ^^. Acum sa fim atenta la ora...
| |
|
| |
Mesaje : 3014 Puncte : 3145 Reputatie : 33 Data de inscriere : 30/06/2012 Varsta : 25 Localizare : Zebraland
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Joi Aug 09, 2012 8:56 pm | |
| -Doamna Diriginta! e prima zi de scoala..chiar nu ne puteti da liber?.. -Fie! sunteit liberi.. -YAY! | |
|
| |
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Joi Aug 09, 2012 9:33 pm | |
| Sayu isi pune ghiozdanul pe umar si se indreapta spre usa. Keiko vin in spatele ei. -Sayumi, pleci asa fara mine? -Oh..scuze...doar ca abia asteptam sa plec acasa o.o... -Si eu ..pe unde stai? -La hotelul cel mai apropiat de scoala... -Aaa il stiu! Si eu locuiesc in apropiere, Sayumi-senpai ^^. -Spune`mi Sayu te rog... -Oky..Sayu-senpai. Marcy, Ruku, Misa si Tashimo vin si ele impreuna cu niste prieteni. -Sayu-chan, mergem impreuna acasa mai sti? spune Marcy. -Da stiu..nu`i nimic in neregula daca merg putin mai in fata voastra... | |
|
| |
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Vin Aug 10, 2012 10:15 am | |
| In acel moment un baiat trece pe alnga Marcy. -Stai tu imi pari cunoscut ... o.o Baiatul se intoarce. -Aah esti fata de la concert..Hey Julieet~ -Bine bine nu aici Marcy il trage de umar si se duc la un colt din strada. -Nam apucat sa facem cunostiinta.. -Sunt Yuji Yamada. -Marcy Umeka. -Incantat de cunostiinta..si stai departe de aici? -Nu..stau in Hotelul Sakura -ooh..eu stau vizavi de el.. -Celalalt hotel? -Mhm...Ce etaj? -La 5 ^^ -Oooh stam la acelasi etaj..Si vrei sa mergem impreuna acasa? -Desigur ^^ Marcy il ia de mana si se indreapta spre casa..
| |
|
| |
Tsu Sunshine
Mesaje : 483 Puncte : 552 Reputatie : 9 Data de inscriere : 01/07/2012
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Vin Aug 10, 2012 1:07 pm | |
| *Ruko era la ora de sport,iar profesoara se uitase putin p fisa ei d activitati* -Hmm,vad ca ai fost basketbalista ai vrea sa fi in echipa de basket a scolii? -De fete? -Da,dar daca esti foarte buna te pot duce la baieti care sunt cei mai buni ne mandrim cu ei,ei ne reprezinta scoala! -Wow...nu crd cas asa d buna:[ -Asta ramane de vazut .^^ *Si ruko incepe sa joace si datorita ei echipa castiga* -Uimitor!Ai vrea sa paerticipi la marele meci al fetelor jucam cu alta scoala. -Desigur!Abia astept. -Se vor da si premii!^^ -Super! | |
|
| |
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Vin Aug 10, 2012 2:09 pm | |
| Marcy era entuziasmata. -Hmm..Marcy? -Eh? -Vrei sa mergi..sti tu...cu mine la un film? -Vai dar ce timid esti..normal ca vin ^^ -Si cand mergem? -Putem si azi..daca vrei.. -Vin sa te iau la 8.. -Bine..pa-pa ^^
| |
|
| |
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Vin Aug 10, 2012 10:32 pm | |
| Sayu si Keiko aproape au ajuns la hotel. -Sayu-chan, vrei sa vi pe la mine acasa? -Daca nu te superi... -De ce m`as supara? Ne vom distra! -Oky^^. Ajung acasa la Keiko. -Vrei sa bei ceva, un suc? -Da...mersi. Keiko ii pune somnifer in bautura. -Poftim. -Mersi. Sayu adoarme. -Am reusit...Kaoru va fi multumit...dar inca mai am 3 de prins... | |
|
| |
Tsu Sunshine
Mesaje : 483 Puncte : 552 Reputatie : 9 Data de inscriere : 01/07/2012
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Vin Aug 10, 2012 10:39 pm | |
| *Pe langa casa in care malefica Keiko o adormise p Sayu trecuse Ruko care simtise ceva iesit din comun,in acel moment simte si Keiko un alt vampir adk p ruko* -HMm parca ar fi fost Sayu?o.o*spune Ruko confuza* -Inca un vampir? Kaoru ii vaneaza pe toti..cred ca ar trebui sa`l elimin..dar mi`a spus sa ma ocup doar de cei 4... -Ciudat o.o ...*ruko isi vedea d plimbat* | |
|
| |
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Vin Aug 10, 2012 10:48 pm | |
| Ruku era nelinistita. Simtea ca lui Sayu i s`a intamplat ceva rau acolo. -Ce sa fac..poate ar trebui s`o salvez... Keiko simti ca acel vampir se apropie din ce in ce mai mult.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Sam Aug 11, 2012 3:48 pm | |
| Marcy se duce la sefa clubului. -Imi pare rau..dar eu voi parasi acest club.. -Iiti inteleg decizia.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Sam Aug 25, 2012 3:06 pm | |
| -----peste cativa ani----- | |
|
| |
| Subiect: Re: Prima zi de scoala Mier Sept 05, 2012 4:15 pm | |
| -----------------------peste 14 ani---------------------- | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prima zi de scoala | |
| |
|
| |
| Prima zi de scoala | |
|